Easy Body Correction

(Plaatselijk) Afslanken met de EMS Bodyformer M+

Slanker en fitter worden zonder zware trainingen of moeilijke diëten: dat is mogelijk!

De Bodyformer M+ is een effectieve afslankmethode waarbij u afslankt op de plaatsen waar u dat wilt. De Bodyformer M+ breekt de vetdepots af en het lichaam verwijdert de afvalstoffen op natuurlijke wijze.

De behandeling is gebaseerd op het principe van spierstimulatie en bindweefsel- versteviging. Hierdoor wordt het omliggende vetweefsel afgebroken en de spieren verstevigd. Dit is vergelijkbaar met wat tijdens het sporten (zoals op een sportschool) gebeurt.

Het is absoluut pijnloos en werkt effectief en snel.
Een behandeling van 45 minuten met de Bodyformer M+ staat gelijk aan ongeveer 3 uur intensief sporten. Een kuur bestaat uit 10 behandelingen 2 à 3 keer per week.

Een behandeling geeft u hetzelfde prettige gevoel als na een flinke sportinspanning.

Uw lichaam in balans
Samen met u wordt een programma samengesteld afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Hierin wordt u deskundig begeleid en staat u niet alleen. Een slanker en fitter lichaam is waar wij samen naar zullen streven.

Advies
Easy BodyCorrection geeft ook adviezen op het gebied van gewichtsbeheersing. Het is de kunst om uw lichaam in balans te krijgen en te houden, waarbij u leert om te gaan met veranderingen in uw dagelijks voedingspatroon.

omhoog