Easy Body Correction

Dit product/kuur is via ons niet meer leverbaar

Momentum Bio-HCG+ Afslankkuur

Ik begeleid al een aantal jaar gezonde cliënten die te maken hebben met overgewicht. Regelmatig zie ik ook cliënten die - voor een speciaal doel - graag een paar kilo kwijt willen, bijvoorbeeld voor een bruiloft, voor de zomervakantie of na de Kerstdagen. Maar ook mensen met ernstig overgewicht, vrouwen en mannen die alles al geprobeerd hebben en maar steeds terugvallen naar hun oude gewicht.

Momentum Bio-HCG+

De Momentum BIO-HCG+ kuur is zeer succesvol met betrekking tot het kwijtraken van overtollig vet. Geschikt voor mannen en vrouwen die snel, verantwoord, veilig en effectief willen afvallen! Zonder injecties, zonder bijwerkingen, zonder hongergevoel.

Ideaal voor iedereen die alles al geprobeerd heeft.

Het is een 24 daagse kuur waarbij vrouwen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een ampul Momentum Bio-HCG+ en het volgen van een uitgebalanceerd vetarm en koolhydraatarm dieet. Indien u meer af wilt vallen, dan kunt u 2 kuren direct achter elkaar volgen, met daarna een rustperiode van 3 tot 6 weken. Mocht u toch nog niet het gewenste gewicht bereikt hebben, kunt u na 6 weken de kuur nogmaals herhalen.

Een kuurverpakking bevat: 24 ampullen Momentum Bio HCG+ en 3 blisters van elk 15 Multi Gold Balance capsules multi-vitaminen.

ga naar webwinkel

 
Momentum Bio-HCG+ is hormoonvrij en wordt door middel van druppels onder de tong ingenomen. De afslankkuur is kort, zeer effectief, en simpel uit te voeren. Aanbevolen voor iedereen die wil afslanken, ook als er al veel andere pogingen zijn ondernomen.

Vet verdwijnt daar waar het opgeslagen is!

Door Momentum Bio-HCG+ verdwijnt het vet op de delen waar het opgeslagen is, zoals billen, dijen, bovenbenen en buikvet. Het gaat alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. "U krijgt dus geen ingevallen gezicht".
Naast het druppelen van Momentum Bio-HCG+ volgt u een 500 calorieën vetvrij en koolhydraatarm dieet.
In de meegeleverde handleiding staan voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kunt kopen.

Door het toedienen van de kleine hoeveelheid Momentum Bio-HCG+ heeft u geen honger gevoel en voelt u zich in tegenstelling tot het gewone lijnen prima. U kunt gewoon uw werk blijven doen en gedoseerd sporten.
Na afloop van de kuur volgt u nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor word de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd!
Ook na de kuur kunt u - indien gewenst - persoonlijk begeleid worden, zodat u moeiteloos op gewicht kunt blijven.

Momentum Bio-HCG+ is geen medicijn.

 

omhoog