Easy Body Correction

Cellulitis verminderen en lymfedrainage

Cellulitis, beter bekend als sinaasappelhuid, wordt veroorzaakt door opeenhoping van vocht, vet en afvalstoffen.

Een verstoring van de doorbloeding en het lymfesysteem liggen ten grondslag aan de overmatige ophopingen. Helaas gaat cellulitis bijna nooit vanzelf weg. Goede voeding en beweging kunnen helpen maar meestal is er meer voor nodig. 

Speciaal hiervoor is het cellulitis programma ontwikkeld.

De behandeling van cellulitis heeft dan ook twee hoofddoelen:

  1. Het verbeteren van de circulatie in de bloedvaten. Hierdoor worden zuurstof en voedingstoffen naar de cellen gebracht.
  2. Het verbeteren van de lymfatische circulatie wat zorgt voor een verbeterde afvoer van afvalstoffen.

Door deze combinatie zult u merken dat de cellulitis grondig wordt aangepakt en uw huid zich weer zichtbaar verbetert. Ter ondersteuning van de behandeling is het raadzaam een goede cellulitis crème te gebruiken.

Lymfedrainage

Een combinatie van een slechte levensstijl en verkeerde eetgewoonte zorgt ervoor dat het lichaam al snel wordt overladen met afvalproducten.

Als deze producten zich sneller opstapelen dan het lichaam aankan, worden de wanden van de bloedhaarvaten steeds zwakker en dringen de afvalstoffen langzaam door in de holtes tussen de vetcellen. Het gevolg hiervan kan zijn dat de bloedcirculatie en het lymfatische stelsel verstoord raken en verslechteren.

Een lymfedrainage heeft tot doel het verbeteren van de lymfatische circulatie zodat de afvalstoffen die zich in de ruimte tussen de vetcellen bevinden, op een natuurlijke manier verwijderd kunnen worden.

Water drinken is na ieder programma met de Bodyformer M+ belangrijk. Na het lymfedrainage programma is het echter van essentieel belang! Wij adviseren na afloop minimaal 3 à 4 grote glazen water te drinken, bij voorkeur koud en zonder bubbels.  

Kiest u voor een combinatie met gezonde voeding dan is dit tevens een goede en preventieve manier tegen de vorming van cellulitis.

omhoog