Easy Body Correction

Figuurcorrectie en Spierversteviging met de Bodyformer

Netjes op gewicht maar toch een buikje? Smalle taille, maar stevige benen?

Niet iedereen heeft de tijd om ‘s ochtends hard te lopen of de energie om dagelijks oefeningen te doen. Maar het is wel voor iedereen mogelijk om de vetophopingen op de heupen en dijen te verminderen, een strakke buik en stevige en goed gevormde billen te krijgen.

De Bodyformer M+ breekt vetdepots af en verwijdert afvalstoffen. De behandeling is gebaseerd op het principe van spierstimulatie en bindweefselversteviging. Daardoor wordt omliggend vetweefsel afgebroken en via de lymfe op natuurlijke wijze afgevoerd.

Het sportprogramma van de Bodyformer M+ verstevigt de spieren zonder dat het u moeite kost. Na enkele behandelingen zult u al resultaat merken.

Gezonde spieren hebben beweging nodig!

Spieren kunnen gezien worden als de motor van het menslijk lichaam. Voeding is de brandstof die onze motor gaande houdt.

Spieren zetten voedingsenergie om in mechanische energie, die er voor zorgt dat wij een juiste lichaamshouding kunnen aannemen en ons kunnen voortbewegen.

Ook zorgen spieren ervoor dat tere organen, bijvoorbeeld in de buik, beschermd worden. Door hun ritmische bewegingen spelen spieren tevens een rol bij het wegpompen van vocht in nabij gelegen weefsels.

Om er voor te zorgen dat spieren hun werking optimaal kunnen uitvoeren, hebben ze beweging nodig. Als u geen tijd of zin heeft de spieren regelmatig te stimuleren in bijvoorbeeld een sportschool, kan de Bodyformer M+ uitkomst bieden. Impulsen - gelijk aan de lichaamseigen signalen - zorgen ervoor dat de spiervezels zich op een normale manier samentrekken en ontspannen. Het trainingseffect van de spier is gelijk aan dat van vrijwillige activering en er worden ook dezelfde restproducten aangemaakt.

Dit geeft u hetzelfde prettige gevoel als na een flinke sportinspanning.

Resultaat: De spieren worden verstevigd, de locale bloedcirculatie wordt verbeterd en de vermoeidheidsweerstand vergroot.

omhoog