Easy Body Correction

Het bedrijf Herbalife

Herbalife International is opgericht in 1980 door ondernemer Mark Hughes in Californië. Zijn droom was mensen de juiste levensstijlkeuzes te kunnen bieden. Het bedrijf is van dit eenmans initiatief uitgegroeid tot een wereldbedrijf met meer dan 1,8 miljoen Onafhankelijke Distributeurs! In Nederland is Easy BodyCorrection één van die Onafhankelijke Distributeurs.

Al 29 jaar loopt Herbalife voorop in de wetenschap over voeding en gewichtsbeheersing. Herbalife levert consistent hoogwaardige, moderne producten die miljoenen mensen wereldwijd helpen om hun welzijnsdoelstellingen te bereiken. De producten en voedingsprogramma’s van Herbalife leveren persoonlijke welzijnsoplossingen voor iedere levensfase en levensstijl.

Herbalife is vertegenwoordigd in 70 landen wereldwijd en is sinds mei 1993 in Nederland actief.

In 1994 heeft Mark Hughes de Herbalife Family Foundation opgericht. Deze foundation zet zich in om het leven van kinderen te verbeteren door goede voeding te leveren aan organisaties die kinderen in nood helpen. Voor meer informatie kijk eens op www.herbalifefamily.org

Sinds 16 december 2004 is Herbalife ook een beursgenoteerde organisatie. http://www.nyse.com/about/listed/hlf.html

Tevens is Herbalife aangesloten bij een groot aantal vakorganisaties en speelt hierin een actieve rol. Zo is Herbalife mede oprichter van de International Alliance of Dietary/Foor Supplement Associations (IADSA). Het hoofdkantoor staat Los Angeles, Californië, USA. Het Europese hoofdkantoor in Uxbridge, West London, Engeland en het Nederlandse hoofdkantoor staat in Utrecht.

Natuurlijk beschikt Herbalife ook over een wetenschappelijke adviesraad waarin zeer vooraanstaande artsen zitten. Deze adviesraad is erop gericht de voedingswetenschap steeds verder te ontwikkelen.

Meer informatie is te vinden op www.herbalife.nl of www.herbalife.com.

 

 

omhoog