Easy Body Correction

Aantal behandelingen

Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag, het opvolgen van de voedingsvoorschiften en natuurlijk wanneer je zelf tevreden bent.

Belangrijk is dat je een gezond BMI en een stabiel gewicht hebt. De behandeling is geen afslankmethode en daarom niet geschikt voor mensen met veel overgewicht. Deze mensen raad ik aan om eerst bij Easy BodyCorrection een afslankkuur te volgen met het bv. het SilproXs dieet.

Een cavitatiekuur bestaat in de meeste gevallen uit 6-12 behandelingen. De verschillende tarieven staan vermeld onder het kopje "Tarieven".


Welk resultaat mag men verwachten?

Efficiënte en uitmuntende resultaten voor de verwijdering van cellulite en lokale vetophopingen. We verkrijgen het gewenste figuur op plaatsen daar waar we dat willen. In sommige gevallen heeft men na de eerste behandeling met de Cavistyler al tot 3 cm omtrekvermindering. Nogmaals cavitatie is geen alternatief voor afslanking, het is het verwijderen van kleine, lokale vetophopingen.

Is er een onderhoudsprogramma?

De eerste 4 maanden wordt een onderhoudsprogramma aanbevolen van 1 behandeling per maand. Nadien doet u elke 3 à 4 maanden een onderhoudsbehandeling.