Easy Body Correction

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de Momentum Bio-Hcg+ afslankkuur kunt u rekenen op begeleiding en persoonlijke steun. De begeleiding kan op diverse manieren:

Persoonlijke begeleiding in mijn studio te Zoetermeer
U begint met een intake gesprek, dit wordt gevolgd door wegen op een professionele weegschaal.
Ik kijk niet alleen naar uw gewicht, maar ook naar uw stofwisseling; hoeveel calorieën verbruikt uw lichaam? Vetmassa; wat is uw vetpercentage? BMI (Body Mass Index) wat is de daadwerkelijk omvang van uw overgewicht.

Samen met u bekijk ik of uw streefgewicht haalbaar en reëel is en hoelang u nodig zult hebben om dit streefgewicht te realiseren.
Bij de persoonlijke begeleiding in mijn studio zijn het intakegesprek en 3 weegmomenten, gedurende de eerste 3 weken, bij de prijs inbegrepen.

 

Begeleiding per mail of telefoon
Bij de kuur wordt een handleiding geleverd zodat u kunt lezen hoe de kuur werkt, wat u kunt verwachten, wat u wel en niet mag eten en heerlijke recepten. Tijdens de kuur mail / bel ik u om te vragen hoe het gaat, wat uw gewicht is en of u nog problemen heeft. Heeft u tussendoor vragen, dan kunt u die altijd stellen, ik doe mijn best u zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Geen begeleiding
Bent u bekend met de Bio-HCG kuur, heeft u in het verleden al een Bio-HCG kuur gevolgd of kunt u uzelf goed motiveren, dan is het mogelijk om de kuur zonder begeleiding te bestellen.
Bij de kuur is een handleiding bijgesloten zodat u kunt lezen hoe de kuur werkt, wat u kunt verwachten, wat u wel en niet mag eten en heerlijke recepten.

Een kuurverpakking bevat: 24 ampullen Momentum Bio HCG+ en 3 blisters van elk 15 Multi Gold Balance capsules multi-vitaminen.

 

Welke vorm van begeleiding kiest u?

 

ga naar webwinkel

 

omhoog