Easy Body Correction

De behandeling

Vóór de behandeling
Voordat met de behandeling gestart wordt vindt een intakegesprek plaats. Hoewel de behandeling zelf ongevaarlijk is, kunnen we alleen mensen behandelen die gezond zijn. Tijdens de intake kijken we of cavitatie de juiste behandeling is voor “uw probleem”, wordt de behandeling uitgelegd en worden de contra-indicaties met u doorgenomen.

Voor een optimaal resultaat moet het weefsel veel vocht bevatten. Het is daarom noodzakelijk dat u een paar dagen voor de 1e behandeling en gedurende de behandelperiode 2 liter water per dag drinkt. Daarnaast is het belangrijk dat uw gewicht stabiel blijft en dat u dus niet in gewicht aankomt.

Tijdens de behandeling
De te behandelen zone(s) worden op het lichaam afgetekend en met speciale gel ingesmeerd ter geleiding van de ultrasone golven. Het handstuk wordt langzaam over het te behandelen oppervlak bewogen terwijl de behandelkop ultrasone golven afgeeft. U voelt dat de huid aangenaam warm wordt en kunt eventueel een tintelend gevoel ervaren, maar verder is de behandeling pijnloos.

Een behandeling duurt in totaal ongeveer 30 minuten (kleine zone) of 60 minuten (grote zone) die u één keer per week of 2 weken ondergaat.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij bij deze behandeling

+


een combinatie met de EMS Bodyformer M+

Na de behandeling

Om de afvoer van de vrijgekomen vetten te stimuleren is het raadzaam dat u binnen 36 uur na de behandeling minstens een half uur extra beweegt en dat u het eten van koolhydraten zo veel mogelijk vermijdt. Hierdoor zal de lever optimaal in staat zijn om het vrijgekomen vet definitief af te breken.