Easy Body Correction

SilproXs, veel gestelde vragen

Wat zijn de resultaten van het SilproXs proteïnedieet?

Stel u volgt het SilproXs proteïnedieet gedurende een maand. Dan verliest u al snel 6 tot 10 kilo overtollig vet. Wie meer kilo’s wil verliezen, dieet gewoon wat langer. Het SilproXs dieet is zowel geschikt voor mensen die slechts enkele kilo’s kwijt willen, als voor hen die meer dan 20 tot 30 kilo te zwaar zijn.

Is het SilproXs proteïnedieet gemakkelijk vol te houden?

Ja, het dieet is erg gemakkelijk vol te houden omdat u helemaal geen honger zult hebben en er snel gewichtsverlies is. Het dieet start strikt en eindigt soepel. De dieetregels zijn erg eenvoudig en u wordt hier persoonlijk bij begeleid door een voedingsadviseur die u wekelijks ziet.

Wat mag ik niet meer eten tijdens het SilproXs dieet?

Voedingsmiddelen als brood, pasta, rijst, snoepgoed en bier zult u even van het menu moeten schrappen. Dat is omdat ze veel koolhydraten bevatten. Water (thee), groenten en rauwkost zijn geen enkel probleem en al snel eet u zelfs weer vlees, vis en eieren.

Zijn er omstandigheden waarin het SilproXs proteïnedieet niet werkt?

Ja, als de voorschriften van de voedingsadviseur niet worden opgevolgd en u teveel van het dieet afwijkt. Dit dieet is echt doeltreffend, zelfs voor mensen met schildklierproblemen, zolang het dieet strikt wordt gevolgd.

Hoe blijf ik op gewicht?

Het behoudt van het gewicht berust allereerst op het inzicht van degene die het dieet volgt, dat afvallen alleen niet genoeg is, maar dat men ook moet overgaan op een nieuw voedingspatroon. Uw voedingsadviseur stelt voor u een persoonlijk onderhoudsplan op dat u in staat stelt een nieuw eetpatroon te kiezen dat uw natuurlijke wijze van voeding zal worden. En dat komt hier op neer: eet niet meer dan nodig!

Wat zijn de SilproXs dieetproducten?

Om het dieet succesvol te laten verlopen wordt gewerkt met hoogwaardige eiwitrijke maaltijden. Soms zijn deze maaltijden in poedervorm, soms zijn het kant -en klaarmaaltijden. Elke maaltijd is uitgebalanceerd en bevat een hoge voedingswaarde. Bovendien wordt dit aangevuld met belangrijke voedingssupplementen.

Tijdens het dieet heb ik een bruiloft, wat te doen?

Neem dan geen alcohol, brood, boter, bonen, zetmeelproducten, sausjes of kaas. En neem een stuk fruit als dessert. Eventueel als aperitief tomatensap of mineraalwater met citroen. Kies als hoofdmaaltijd vlees of vis met groenten of een salade. Wanneer u dan de dag na het feest het dieet weer opstart, is de ‘schade’ beperkt.

Waarom zou ik het SilproXs dieet volgen en geen gewoon caloriearm dieet?

Bij een caloriearm dieet verliest u veelal spieren en vocht. Dat is niet de bedoeling. De bedoeling is dat u vooral, en bijna uitsluitend, overtollig lichaamsvet gaat verliezen. De SilproXs proteïnemaaltijden beschermen de spieren en maken een zeer snelle vetverbranding mogelijk. Dat is waar het om draait. Spiermassa geeft vorm aan het lichaam en zorgt voor het verbranden van calorieën.

Waarom is er geen jojo-effect?

De SilproXs proteïnedieetmaaltijden beschermen de spieren en stimuleren een snelle vetverbranding. Door het beschermen van de spiermassa blijft het calorieverbruik behouden. Daarnaast bevat het SilproXs proteïnedieet een onderhoudsfase. Deze fase garandeert, wanneer u na het dieet niet meer eet dan u nodig heeft, een levenslang resultaat.

Ik wil maar 5 kilo afvallen, moet ik dan ook de hele kuur volgen?

Ja, want of u nu 40 kilo kwijt wilt of 5 kilo, u dient zich aan de dieetregels te houden. Bovendien is de onderhoudsfase ook dezelfde. Het is wel zo: personen die 5 tot 12 kilo willen verliezen hoeven minder SilproXs dieetmaaltijden aan te schaffen.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Er zijn geen ernstige bijwerkingen bekend. Wat kan voorkomen, is:
  • Slechte adem, kan gemakkelijk verholpen worden door suikervrije kauwgom of pepermuntjes.
  • Constipatie, vaak een oorzaak van te weinig vezels in de voeding. Meer groenten eten en voldoende water drinken is dan de boodschap.
  • Lage bloeddruk, door te weinig zout in de voeding.
  • Hoofdpijn gedurende de eerste dagen van het dieet door het tekort aan suikers. Dit kunt u verhelpen met aspirine of paracetamol. Drink ook voldoende groene thee.

Zie ik de voedingsadviseur nog na de behandeling?

Ja, gedurende twee jaar dient u uw voedingsadviseur nog om de 2 of 3 maanden te zien zodat u uw nieuwe gewicht gemakkelijker vasthoudt.

ga naar webwinkel

omhoog