Easy Body Correction

Welkom bij Easy BodyCorrection te Zoetermeer

Op deze website vindt u, naast gegevens over programma’s om in gewicht af te slanken, ook informatie over de ondersteunende behandelingen die in mijn studio (exclusief voor vrouwen) mogelijk zijn met de

EMS Bodyformer M+ en de Cavistyler  

Afslankprogramma's bij Easy BodyCorrection

U heeft de keuze uit een een24-daagse Bio HCG+Afslankkuur, het supersnelle proteïnedieet SilproXs, of het gezonde en verantwoorde Herbalife Maaltijdplan.

Wat kost een afslankkuur bij Easy BodyCorrection?
Uiteraard is de prijs afhankelijk van de kuur van uw keuze. Bij een vrijblijvend informatief gesprek zullen deze met u doorgenomen worden, zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent.

Easy BodyCorrection biedt uitkomst!

Niet iedereen is geboren met een perfect lichaam, maar iedereen kan wél lelijke vetophopingen op buik, billen en bovenbenen verminderen of kwijtraken zonder dagelijks te sporten. Dankzij de BODYFORMER M+ en/of de CAVISTYLER is er een effectieve afslankmethode, waarbij u op de plaatsen afvalt waar u dat wilt.

 

 

Nieuwsgierig naar de Bodyformer M+?

Neem dan een proefbehandeling

voor € 15,00

BEL NU!

079 – 3211 901

Wilt u overtollige kilo’s kwijt? Bent u net bevallen van de mooiste baby van de wereld, maar wilt u uw oude figuur terug? Dit kan met de Bodyformer M+ zonder dat u daarvoor urenlang in de sportschool hoeft door te brengen. Niet iedereen heeft daar de tijd of energie voor.

Met de Cavistyler rekent u definitief af met uw probleemzones. Figuurcorrectie zonder chirurgische ingreep.

Krachtig en veilig, met het effect van een liposuctie, maar dan zonder littekens, pijn, zonder herstelperiode en met een blijvend resultaat.

Een persoonlijke en warme aanpak staat garant voor een ontspannen sfeer waarin u zich direct thuis zult voelen.

Graag tot ziens!

Corrie Sikkema

Easy BodyCorrection

Bel gerust wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken.

Telefoon nr.: 079 3211 901 - E-mail: info@easy-bodycorrection.nl

omhoog