Easy Body Correction

Verloop Momentum BIO HCG+ Afslankkuur

Fase I: 24 dagen Bio-HCG +

De eerste twee dagen gebruikt u één ampul Bio-HCG + per dag en eet u normaal. Na de derde ampul neemt het hongergevoel af en daarom start u op de derde dag met het dieet.

Naast het gebruik van het Bio-HCG+ en het volgen van het dieet moet u ongeveer 2 liter water drinken. Door het drinken van water kunnen de afvalstoffen die in de overtollige vetvoorraad opgeslagen zitten, via de urine het lichaam verlaten.

Tijdens het dieet gebruikt u geen vette crèmes waar substanties zoals lanoline, vaseline of olie in zijn verwerkt. Wanneer u dit wel doet zal het effect hebben op het afslankresultaat. Bio-HCG + zal immers ook het vet wat u zelf aanbrengt af gaan breken en dat is natuurlijk zonde. Wel mag u een vetvrije crème gebruiken, bv. van Dr. v.d. Hoogh.
 

Een kuurverpakking bevat: 24 ampullen Momentum Bio HCG+ en 3 blisters van elk 15 Multi Gold Balance capsules multi-vitaminen.

Gedurende de Bio-HCG+ afslankkuur kunt u gerust medicatie innemen. Dit geldt ook voor anticonceptie. Een suikerpatiënt zal de medicatie waarschijnlijk moeten aanpassen ter voorkoming van een hypo. U eet tijdens de kuur namelijk geen koolhydraten en suikers. Deze aanpassing kan ook gelden voor cholesterol- en bloeddruk medicijnen. Bij aanvang van de kuur vragen we naar uw medicijngebruik om eventueel de kuur aan te passen. U kan ook altijd bij uw huisarts informeren. Het is geen contra indicatie, maar het vraagt alleen extra aandacht.

 

Fase II: Stabilisatieperiode na 24 dagen Bio-HCG+

Bent u na de Bio-HCG + (fase I) op uw streefgewicht, dan moet het gewicht drie tot zes weken gestabiliseerd worden, omdat de stofwisseling deze tijd nodig heeft om te herstellen. Het is belangrijk dat in deze drie tot zes weken het gewicht dagelijks met een lege blaas wordt gecontroleerd. Indien u nog niet op streefgewicht bent, kunt u direct een vervolgkuur van 24 dagen doen.

Fase II zorgt ervoor dat de stofwisseling in haar nieuwe staat sneller gaat werken. Abnormale trek komt niet tot nauwelijks voor, er treedt eerder een verzadigd gevoel op. Het duurt ongeveer 3 weken voordat uw lichaam geen forse schommelingen meer laat zien. U mag nooit meer dan een kilo aankomen tijdens deze fase.

Drie dagen na de laatst ampul kan in principe alles gegeten worden met uitzondering van alle zetmeelproducten en suikers. U moet genoeg proteïne (eiwitten=vlees, vis en gevogelte) eten anders ontstaat er een proteïnetekort. Hierdoor gaat uw lichaam vocht vasthouden.

 

ga naar webwinkel

 

omhoog