Easy Body Correction

SilproXs, programma

De vijf fasen van het SilproXs proteïnedieet

Het SilproXs proteïnedieet bestaat uit vijf verschillende stappen. Alleen wanneer deze stap voor stap worden gevolgd, komt u tot resultaten. Deze stappen zijn niet alleen belangrijk om de nodige kilo’s te verliezen, maar spelen ook een cruciale rol in het aanleren van een gezond voedingspatroon. Na de intake begint u volgens afspraak met het dieet. Uw voedingsadviseur stelt aan de hand van de hand van de uitslagen van de intake uw persoonlijke plan op. U krijgt voor elke stap een formulier met duidelijke richtlijnen die u strikt dient op te volgen. U wordt daarbij persoonlijk begeleid door uw voedingsadviseur. Het dieet bestaat uit de volgende vijf stappen: strikt, gematigd actief, strenge overgang, gematigde overgang en evenwicht.


Fase 1. Strikt

In het begin eet u alleen de voorgeschreven groenten, salades, zakjes

met eiwitten (vier tot zes per dag) en voedingssupplementen en u drinkt minimaal twee liter water per dag.


Fase 2. Gematigd actief

Uw voedingsadviseur bepaalt in uw persoonlijke plan dat u na verloop van tijd over mag gaan op een iets soepeler dieet. U mag dan namelijk één normale maaltijd per dag gaan gebruiken i.p.v. het zakje voor de avondmaaltijd. Zo gaat u van strikt naar gematigd actief.


Fase 3. Strenge overgang

Er vervalt op aanwijzing van uw voedingsadviseur steeds een zakje.


Fase 4. Gematigde overgang

U gaat normale maaltijden gebruiken met toevoeging van fruit en zuivelproducten. Tijdens de twee overgangsstappen wordt u langzaam voorbereid op de laatste stap: evenwicht.


Fase 5. Evenwicht

U heeft in deze fase een evenwichtig eetpatroon bereikt dat u in staat stelt uw nieuwe gewicht vast te houden en u blijvend fit te voelen.


Intensieve persoonlijke begeleiding

U bespreekt tijdens de wekelijkse controles hoe het de afgelopen week is gegaan, u wordt gemeten en gewogen. Ook wordt het dieet elke keer bijgesteld tot u uw persoonlijke streefgewicht heeft bereikt. Uw voedingsadviseur zorgt ook voor de nodige voedingssupplementen, zodat u niets tekort komt tijdens uw dieet. De voedingsadviseur staat u bij en motiveert u om vol te houden en uw doel te bereiken.

omhoog

ga naar webwinkel