Easy Body Correction

SilproXs, het dieet

Verantwoord, snel en gemakkelijk gewicht verliezen?

Bent u tussen de 18 en 65 jaar en heeft u overgewicht? Dan is SilproXs echt iets voor u. Een gemakkelijk en snel afslankprogramma waarmee u blijvend en verantwoord kunt afvallen.


Eindelijk dus een dieet dat echt werkt… maar hoe zit dat dan?

Dankzij de verscheidenheid aan smaken van de producten, de afwisseling, de receptsuggesties en het snelle gewichtsverlies is het SilproXs dieet goed vol te houden. U zult geen hongergevoel hebben. Bovendien krijgt u persoonlijke begeleiding van uw voedingsadviseur gedurende het volledige programma. Hierdoor wordt u een gezond en vitaal mens zonder overgewicht. En dat is wat u wilt!

Annemarie Jorritsma gaat Erica Terpstra achterna.
Erica Terpstra heeft school gemaakt met haar eiwitdieet, waarmee ze 40 kilo lichter werd. Haar partijgenote Annemarie Jorritsma, burgemeester van Almere, is inmiddels meer dan tien kilo kwijt en gaat haar ervaringen vertellen aan de inwoners van Almere.


In het programma Kassa van de Vara is het proteinedieet als beste getest.

Werkwijze
Tijdens een vrijblijvend gesprek met onze voedingsadviseur wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden. Met behulp van een uitgebreide gezondheidsverklaring wordt vastgesteld hoe het met uw gezondheid is gesteld. Daarna wordt u gewogen en gemeten. Ook bepaalt u samen met uw voedingsadviseur uw doel, een termijn en de meest gunstige periode om te starten. Tijdens het intakegesprek informeren wij u volledig en krijgt u informatie over de kosten en de geschatte duur van de behandeling. U komt wekelijks terug voor controle en ondersteuning.

omhoog

ga naar webwinkel