Easy Body Correction

Wat is HCG en Leptine

Wat is HCG?
HCG is afkomstig van Humane Chorion Gonadotropine, een lichaamseigen stof die bij mannen en vrouwen in het bloed wordt gevonden. Bij de man heeft het onder andere een functie bij het indalen van de zaadbal op jeugdige leeftijd en bij de vrouw heeft het een functie in de eerste fase van de zwangerschap.
Het HCG mobiliseert alle voedingsstoffen richting bloed en daarmee richting kind. Ook wanneer u niet zwanger bent mobiliseert het HCG (dus ook het Bio-HCG+ momentum) de vetten uit de inactieve vetcellen richting bloed. Deze kunnen dan worden uitgeplast en u valt af.Het HCG heeft een terugkoppelfunctie naar de Hypothalamus (deze speelt een cruciale rol bij de regulatie van het eetgedrag), het regelcentrum in de hersenen dat allerlei functies in het lichaam aanstuurt, zoals de bijnierfunctie, de schildklierfunctie, de stofwisseling, de eetlust en de vetverbranding.


Door toediening van zeer kleine hoeveelheden HCG wordt, door beïnvloeding van de hypothalamus, de vetverbranding geactiveerd en het hongergevoel onderdrukt.
Men kan dus zonder problemen een laag calorisch dieet volgen. Dagelijkse werkzaamheden kunt u gewoon voortzetten zonder gevoel van slapte of moeheid en zonder depressief te worden. Integendeel u voelt zich juist fit en energiek.


Gecombineerd met een vetvrij en koolhydraatarm 500 calorieën dieet, leidt het tot onmiddellijk gewichtverlies zonder dat u honger heeft.

Wat is en wat doet Leptine?

Evenals het HCG beïnvloedt Leptine de activiteit van neuronen in de hypothalamus. Uit onderzoek van Dhr. H. Pijl (internist/endocrinoloog) bleek dat bij lijnen het Leptine daalde en het hongergevoel toenam. Na toevoeging van Leptine werd het hongergevoel beduidend minder. Het gaf een verzadigingssignaal af waardoor de calorische beperking beter was vol te houden, met als gevolg een extra gewichtafname.


Momentum Bio-HCG+ is uniek, omdat het een effectieve formule is van in frequenties omgezet HCG en Leptine. Bovendien bevat het bevat het frequenties van een tweetal nuclei (hersenkernen die het eetgedrag regelen), ayurvedische, fytotherapeutische, homeopathische, Chinese kruiden en orthomoleculaire middelen.

omhoog

ga naar webwinkel